• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in- en onder keukenkastjes

Compacte waterkoeler

€649,- incl. btw
  • Kleinschalig gebruik
  • Zeer compact
  • Nederlands product

Voor kleinschalig gebruik, zoals thuis, in de kantine of op een (klein) kantoor is deze compacte waterkoeler perfect! Dit model wordt veel gebruikt voor in de onderkast van een koffiemachine, maar kan ook uitstekend gebruikt worden in een keukenkastje, bijvoorbeeld om op een kraan aan te sluiten.

Leverbaar in 17 lt/u (4-10 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 32 graden met een intrede watertemperatuur van 10 graden en een afkoeling van 10 graden.

320 x 320 x 220 mm (BxDxH)

Roestvrijstaal

OFFERTE AANVRAGEN?

Waterkoeler voor thuis of op kantoor

De compacte waterkoeler voor kleinschalig gebruik zit vol met mogelijkheden. Zo kunnen we de waterkoeler uitvoeren met een magneetventiel, dat aangestuurd kan worden door een stuurstroomkabel. Dat betekent dat u met behulp van een magneetventiel de hoeveelheid water kunt aansturen, door middel van een knop op de koffiemachine of waterdispenser. Hij is met een magneetventiel in te zetten, maar ook als doorstroomkoeler.

Waterkoeler voor kleinschalig gebruik

De compacte waterkoeler is uitsluitend voor plat water en is met de temperatuurregelaar aan de binnenkant in te stellen op temperaturen van 4 tot 12 graden. Met een koelcapaciteit van 17 liter per uur is de waterkoeler alleen voor kleinschalig gebruik geschikt.

COOL2CO, voor elke koeloplossing

COOL2CO is hét adres voor kleinschalige, maar ook grootschalige waterkoelers. Onze doorstroom- en waterkoelers zijn van de hoogste kwaliteit en zeer duurzaam. Of het nu gaat om een waterkoeler voor thuis, op kantoor, op school, op de werkvloer of ergens anders, wij vinden altijd de juiste koeloplossing voor u.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Heeft u vragen of kunnen we u adviseren? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.