• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in onder- en keukenkastjes

Compacte waterkoeler

Prijs
€ 649,00 incl. btw
  • Kleinschalig gebruik
  • Zeer compact
  • Duurzaam

Voor kleinschalig gebruik, zoals thuis, in de kantine of op een (klein) kantoor is deze compacte waterkoeler perfect! Dit model wordt veel gebruikt voor in de onderkast van een koffiemachine, maar kan ook uitstekend gebruikt worden in een keukenkastje, bijvoorbeeld om op een kraan aan te sluiten.

320x320x220 mm

Roestvrijstaal

OFFERTE AANVRAGEN?

Waterkoeler voor thuis of op kantoor

De compacte waterkoeler voor kleinschalig gebruik zit vol met mogelijkheden. Zo kunnen we de waterkoeler uitvoeren met een magneetventiel, dat aangestuurd kan worden door een stuurstroomkabel. Dat betekent dat je met behulp van een magneetventiel de hoeveelheid water kunt aansturen, door middel van een knop op de koffiemachine of waterdispenser. Deze waterkoeler is het enige standaard model waarbij dit mogelijk is. Hij is met een magneetventiel in te zetten, maar ook als doorstroomkoeler.

Waterkoeler voor kleinschalig gebruik

De compacte waterkoeler is uitsluitend voor plat water en is met de temperatuurregelaar aan de binnenkant in te stellen op temperaturen van 4 tot 12 graden. Met een koelcapaciteit van 17 liter per uur is de waterkoeler alleen voor kleinschalig gebruik geschikt.

COOL2CO, voor elke koeloplossing

COOL2CO is hét adres voor kleinschalige, maar ook grootschalige waterkoelers. Onze doorstroom- en waterkoelers zijn van de hoogste kwaliteit en duurzaam Of het gaat om een waterkoeler voor thuis, op kantoor, op school, op de werkvloer of ergens anders, wij vinden altijd de juiste koeloplossing voor jou.

Heb je vragen of kunnen we je adviseren? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.