• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect voor thuis, in kantines, wacht- en werkruimtes én op kantoor

Duo tap+box

vanaf €1173,- incl. btw
  • Ruimte besparend
  • Verschillende mogelijkheden
  • Perfect voor bij u thuis

Deze compacte koeler is perfect voor bij u thuis. Door de vele keuzemogelijkheden plaatst u op eigen inzicht een kraan of toren die bij u past. De Duo box is bijvoorbeeld gemakkelijk te plaatsen in een kast onder uw aanrecht. 

Er zijn verschillende opties beschikbaar in combinaties van koud, kamertemperatuur of bruisend water. 

Leverbaar in 15 lt/u (0-15 personen). 

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

Duo box: 240 x 399,5 x 491 mm (BxDxH)

Roestvrijstaal 

OFFERTE AANVRAGEN?

Inbouwkast

Doordat u de Duo onder het aanrecht of in een kast plaats bespaart u veel ruimte. Bestel de Duo met de tap voor optimaal gebruik. Heeft u al gezien dat de tap beschikt over moderne knoppen waarmee u gemakkelijk en snel koud, kamertemperatuur of bruisend water uit de tap haalt. 

Eenvoudige installatie en bediening

De installatie van de Duo is eenvoudig, net zoals de bediening. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. De waterkoeler is gemaakt van duurzame kwaliteit roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over de Duo of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!