• Waterkoelers
  • Dispensers

Wateraansluitset

€49,- incl. btw

Een waterkoeler is een onmisbaar apparaat voor iedereen die op zoek is naar een snelle en efficiënte manier om drinkbaar water te verkrijgen. Om optimaal te kunnen genieten van de voordelen van deze toestellen, is het belangrijk om te beschikken over een degelijke aansluitset. Onze aansluitset is speciaal ontworpen voor waterkoelers en garandeert een perfecte aansluiting op elke standaard watertoevoer.

Met deze set hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lekkages of waterverlies. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de slangen en koppelingen zowel sterk als flexibel zijn, zodat u ze gemakkelijk kunt installeren en verplaatsen. De set bevat ook alle benodigde onderdelen, van watertoevoer tot aan de tapkraan.

Kortom, onze aansluitset met slangen en koppelingen is een ideale accessoire voor elke waterkoeler. Met deze set bent u verzekerd van een eenvoudige, snelle en betrouwbare installatie. Bestel nu en ervaar het gemak van een waterkoeler die altijd beschikbaar is voor een verfrissende drank!

Gewapende slang is 75 cm. 

Afstond koeler tot waterkraan mag maximaal 70 cm zijn.

PE slang 

OFFERTE AANVRAGEN?