• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in kantines, wacht- en werkruimtes én op kantoor

RVS Drinkwaterkoeler

€1239,- incl. btw
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Aan de wand of staand
  • Nederlands product

Waar mensen werken is constant koel drinkwater nodig! De RVS drinkwaterkoeler heeft een strak design en is ideaal om te plaatsen op die plekken waar medewerkers regelmatig en snel gekoeld water willen tappen of drinken. Dat kan op kantoor zijn, maar ook op werkplaatsen, in garages, op scholen en in sportgebouwen. Onze drinkwaterkoelers kunnen zowel aan de wand als losstaand worden geplaatst.

Leverbaar in 27 lt/u (8-14 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 32 graden met een intrede watertemperatuur van 10 graden en een afkoeling van 10 graden.

Aan de muur: 319 x 390 x 535 mm (BxDxH)

Staand: 319 x 390 x 970 mm (BxDxH)

Roestvrijstaal

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vers en koel drinkwater op het werk

Altijd vers en koel drinkwater op kantoor, op de werkplaats of bijvoorbeeld op school. Deze drinkwaterkoeler sluit u eenvoudig aan op het waterleidingnet. Zonder waterflessen of tanks, dus zonder extra kosten of abonnementen. Met een roestvrijstalen ombouw biedt deze onderhoudsarme drinkwaterkoeler duurzame kwaliteit.

Drinkwaterkoeler voor plat water

De drinkwaterkoeler van RVS is uitsluitend voor plat water en heeft een koelingscapaciteit van 27 liter per uur. Het water wordt gekoeld naar een temperatuur tussen de 4 en 10 graden. De RVS drinkwaterkoeler heeft twee schenkmogelijkheden: een glazenvuller en een drukstopkraan om rechtstreeks uit te drinken.

Drinkwaterkoeler staand of aan de wand

Gaat u voor een staande drinkwaterkoeler of eentje voor aan de wand? Beide opties zijn namelijk mogelijk. Om ruimte te besparen is het model voor aan de muur aan te raden. Niet alleen omdat dit model aan de muur te bevestigen is, maar ook omdat het model in de lengte korter is dan het staande model.

COOL2CO is hét adres voor compacte en duurzame waterkoelers. Doorstroom- en waterkoelers voor op kantoor, op de werkplaats, op school of in een andere openbare ruimte. Maar ook voor waterkoelers voor thuis kunt u bij COOL2CO terecht. Wij gaan altijd op zoek naar de juiste koeloplossing.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Heeft u vragen of wilt u advies over de beste water- of doorstroomkoeling? Neem contact met ons op!