• Waterkoelers
  • Dispensers

Kleine compacte koeler, perfect voor bij u thuis of op kantoor

Piccola

vanaf €893,- incl. btw
  • Compact formaat
  • Energiebesparende optie
  • Perfect voor bij u thuis

Deze compacte koeler is uitermate geschikt voor bij u thuis en op kantoor. Op de Piccola Hot-versie zit een energiebesparende functie om het energieverbruik te verminderen tijdens de periode dat hij niet gebruikt wordt. De Piccola is ook in het wit beschikbaar. 

Verschillende opties beschikbaar in combinaties van kamertemperatuur, koud, bruisend en heet water.

Leverbaar in 15 lt/u (0-5 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

240 x 451 x 425 mm (BxDxH)

ABS plastic 

OFFERTE AANVRAGEN?

Verschillende mogelijkheden

Wilt u de Piccola liever op een standaard plaatsen? Dat kan met de Piccola kast. Als enige in zijn soort is de Piccola ook in het wit verkrijgbaar. Met een druk op de knop heeft u gemakkelijk koud, bruisend of heet water. 

Eenvoudige installatie en bediening

Dankzij het compacte formaat is de waterkoeler vrijwel gemakkelijk neer te zetten. De bediening en installatie is eenvoudig. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. 

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over deze waterkoeler of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!