• Waterkoelers
  • Dispensers

Levering en retourneren

Niet het juiste product besteld of bevalt het niet? Bij Cool2Co heeft u uiteraard het recht om het product te retourneren. Dat kan binnen 14 dagen zonder opgave van redenen. 

U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw product de koopovereenkomst nog herroepen en het product dus retourneren. Dat betekent: 14 dagen na de dag dat u het product fysiek in bezit krijgt. Wilt u een product retourneren, mail ons dan op info@cool2co.nl. Dan sturen wij u zo snel mogelijk het retourformulier toe. Deze plakt u op de retourvracht én mailt u aan zojuist genoemd mailadres. 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, en nu?

Is uw product succesvol geretourneerd, dan ontvangt u de betaling binnen 14 dagen na uw aanvraag om te retourneren. Ook de verzendkosten krijgt u van ons terug, mits u voor reguliere verzending heeft gekozen zoals wij die aanbieden. Wij betalen u terug op dezelfde wijze als waarop er betaald is. Wenst u het bedrag toch op een andere manier terug te krijgen, neem dan contact met ons op. Dan kijken we naar de mogelijkheden. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het bedrag, tot wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, of wanneer u heeft aangetoond de goederen verzonden te hebben. 

Het is belangrijk de producten binnen 14 dagen na het aanvragen van een retourzending te retourneren. Natuurlijk dienen de producten ook nog in nieuwe staat te zijn. U mag het product natuurlijk uitpakken, bekijken en proberen. Mocht er waardevermindering optreden die hierbuiten valt, alleen dan zullen wij u aansprakelijk stellen. 

Is de bestelling al betaald?

Is de bestelling al betaald wanneer deze geretourneerd wordt, dan krijgt u het betaalde bedrag teruggestort. Is er nog niet betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Wel is het dan belangrijk de verzendkosten aan ons over te maken, in het geval u voor een andere verzending dan de reguliere heeft gekozen. 

Vragen? Neem contact op!