• Waterkoelers
  • Dispensers

Levering en retourneren

Niet het juiste product besteld of bevalt het niet? Bij Cool2Co heb je uiteraard het recht om jouw product te retourneren. Dat kan binnen 14 dagen zonder opgave van redenen. 

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst van je product de koopovereenkomst nog herroepen en het product dus retourneren. Dat betekent: 14 dagen na de dag dat je het product fysiek in bezig krijgt. Wil je een product retourneren, mail ons dan op info@cool2co.nl. Dan sturen wij je zo snel mogelijk het retourformulier toe. Deze plak je op de retourvracht én mail je aan zojuist genoemd mailadres. 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, en nu?

Heb je je product succesvol geretourneerd, dan ontvang je de betaling binnen 14 dagen na je aanvraag om te retourneren. Ook de verzendkosten krijg je van ons terug, mits je voor reguliere verzending hebt gekozen zoals wij die aanbieden. Wij betalen je terug op dezelfde wijze als waarop er betaald is. Wens je het bedrag toch op een andere manier terug te krijgen, neem contact met ons op. Dan kijken we naar de mogelijkheden. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het bedrag, tot wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, of wanneer je hebt aangetoond de goederen verzonden te hebben. 

Het is belangrijk de producten binnen 14 dagen na het aanvragen van een retourzending te retourneren. Natuurlijk dienen de producten ook nog in nieuwe staat te zijn. Je mag het product natuurlijk uitpakken, bekijken en proberen. Mocht er waardevermindering optreden die hierbuiten valt, alleen dan zullen wij je aansprakelijk stellen. 

Is de bestelling al betaald?

Is de bestelling al betaald wanneer deze geretourneerd wordt, dan krijg je het betaalde bedrag teruggestort. Is er nog niet betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Wel is het dan belangrijk de verzendkosten aan ons over te maken, in het geval je voor een andere verzending dan de reguliere hebt gekozen. 

Vragen? Neem contact op!