• Waterkoelers
  • Dispensers

Over ons

De beste oplossing voor u als het gaat om waterkoeling, dat is waar het voor ons om draait. Op onze eigen productielocatie in ’t Harde ontwikkelen én assembleren wij met een klein team van 6 mensen koeloplossingen. Daarnaast selecteren en leveren wij ook de beste koelers en accessoires van onze partners en concullega’s uit heel Europa.

Compacte waterkoelers

Voor thuis, op het werk en voor in de horeca gaan onze partners elke dag weer aan de slag om de best geschikte vloeistofkoelingen te ontwikkelen en assembleren. Dat kan een compleet product zijn zoals een drinkwaterfontein met koeling, maar dat kunnen ook vloeistofkoelingen zijn om later in te bouwen. Wij leveren voornamelijk compacte koelers met lagere vermogens, namelijk die tot 1 kW. Ideaal voor thuis, op kantoor of voor in het restaurant of café.

Hoogwaardige kwaliteit

Natuurlijk zijn al onze producten gemaakt volgens de juiste certificeringen. Wij streven namelijk altijd naar de meest hoogwaardige kwaliteit in product en service. Daarnaast zijn onze producten voorzien van het certificaat ISO9001. Dat houdt in dat ze voldoen aan de richtlijnen en een CE keurmerk hebben. Wij zijn bovendien NVKL erkend lid. De NVKL is de branchevereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling.

De mogelijkheden voor u

COOL2CO is een handelsonderneming in waterkoelers voor groot- en kleinschalig gebruik. Dat zijn onder meer koelers van Van West Koeltechniek. Onze vloeistofkoelers gaan dankzij de aangetoonde kwaliteit lang mee en vereisen minimaal onderhoud. De kleinschalige vloeistofkoelers zijn meestal op korte termijn al leverbaar, wat veel gemak met zich meebrengt. Soms kunnen wij deze zelfs direct uit voorraad leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op!