• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect voor thuis, in kantines, wacht- en werkruimtes én op kantoor

Blusoda

vanaf €1116,- incl. btw
  • Compact formaat
  • Eenvoudige installatie
  • Elegant design

Deze compacte en krachtige koeler is de perfecte keuze voor thuis en op kantoor. Door de verschillende modellen is er op ieder moment voor iedereen heerlijk water beschikbaar. De Blusoda heeft een strakke afwerking waardoor hij op iedere plek schittert.

Verschillende opties beschikbaar in combinaties van kamertemperatuur, koud, bruisend en heet water.

Leverbaar in 30 lt/u (6-15 personen) of 45 lt/u (16-30 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

Een aantal modellen beschikt over portionering waarmee de gedoseerde hoeveelheden kunnen worden aangepast.

Blusoda 30: 261 x 499 x 418 mm (BxDxH)

Blusoda 45: 318 x 499 x 470 mm (BxDxH)

Hoogwaardig roestvrijstaal 

OFFERTE AANVRAGEN?

Verschillende mogelijkheden

Door de portionering in verschillende modellen kunt u gemakkelijk met één druk op de knop een glas, kan of fles vullen. U stelt namelijk de hoeveelheid gemakkelijk zelf af. De Blusoda liever op een standaard plaatsen? Dat kan met de Blusoda kast

Eenvoudige installatie en bediening

De Blusoda heeft een moderne uitstraling en de installatie en bediening is eenvoudig. Wist u dat de Blusoda er ook in ' touch free' is? Hiermee plaatst u uw vinger 1,5 cm voor de knop waarna er eenvoudig koud, kamertemperatuur, bruisend en/of heet water uitkomt. Liever een staand touch free model? Kijkt u dan eens bij de Hydrazon

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over de Blusoda of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!