• Waterkoelers
  • Dispensers

Geschikt voor iedere ruimte

Bluglass

vanaf €1439,- incl. btw
  • Vele mogelijkheden
  • Modern design
  • Eenvoudige installatie

Bluglass de perfecte mix van elegantie, functionaliteit en kwaliteit. De Bluglass is verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden van een tap functie tot aan roestvrijstalen knoppen. Hierdoor is de Bluglass zeer geschikt voor iedere locatie.

Verschillende opties beschikbaar in combinaties van kamertemperatuur, koud, bruisend en heet water.

Leverbaar in 30 lt/u (6-15 personen) of 80 lt/u (51-100 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

Een aantal modellen beschikt over portionering waarmee de gedoseerde hoeveelheden kunnen worden aangepast.

30 lt/h: 299 x 493 x 435 mm (BxDxH)
80 lt/h: 400 x 580 x 564 mm (BxDxH)

Roestvrijstaal en gehard glas

OFFERTE AANVRAGEN?

Handig in gebruik

Door de portionering kunt u gemakkelijk met één druk op de knop een glas, kan of fles vullen. U stelt namelijk de hoeveelheid gemakkelijk zelf af. De Bluglass is daardoor uitermate geschikt voor bij u in de horeca of in uw bar. Kiest u voor de tap versie dan geeft dit een stoer uiterlijk wat passend is in de omgeving. Liever de Bluglass bij u op kantoor, kantine of wacht- en werkruimte? Dan kunt u voor een andere versie van de Bluglass gaan. Ook deze modellen zullen goed in uw omgeving passen. 

Heeft u iets minder ruimte maar is uw interesse gewekt door het uiterlijk van deze koeler? Kijkt u dan eens bij de BluglassTower, deze in combinatie met een inbouwkoeler zal perfect passen in uw omgeving. 

Compact formaat

Dankzij het compacte formaat is de waterkoeler vrijwel overal in te zetten, want installatie is eenvoudig! Net als de bediening overigens. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. De waterkoeler is gemaakt van duurzame kwaliteit roestvrijstaal en geeft een fijne uitstraling door het gebruik van glas.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wil je meer weten over deze waterkoeler of advies over de beste koeloplossing voor jou? Neem contact op!