• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect voor in de horeca en kantine

Blubar

vanaf €1248,- incl. btw
  • Compact formaat
  • Eenvoudige installatie
  • Moderne uitstraling

De Blubar geeft een fijne uitstraling in uw omgeving. Deze tap versie is bijvoorbeeld perfect voor uw barpersoneel en eenvoudig in zijn gebruik. De Blubar is breed inzetbaar voor ieder bar, restaurant of kantine. Liever geen tap versie dan is de Blubar er ook met rvs knoppen. Net zo breed inzetbaar maar dan voor op kantoor. Beschikbaar in groot of klein formaat.

Verschillende opties zijn beschikbaar in combinaties van kamertemperatuur, koud en bruisend water.

Leverbaar in 30 lt/u (6-15 personen), 60 lt/u (31-50 personen), 80 lt/u (51-100 personen) of 150 lt/u (101-200 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

De Blubar met rvs knoppen beschikt over portionering waarmee de gedoseerde hoeveelheden kunnen worden aangepast.

30 - 60 lt/u: 318 x 537 x 567 mm (BxDxH)

80 lt/u: 360 x 565 x 566 mm (BxDxH)

150 lt/u: 460 x 626 x 616 mm (BxDxH)

Roestvrijstaal en plexiglas

OFFERTE AANVRAGEN?

Eenvoudig in gebruik

Door de portionering kunt u gemakkelijk met één druk op de knop een glas, kan of fles vullen. U stelt namelijk de hoeveelheid gemakkelijk zelf af. De Blubar liever op een standaard plaatsen? Dat kan met de Blubar kast. 

Compact formaat 

Dankzij de meerzijdige opties is de waterkoeler vrijwel overal in te zetten, want installatie is eenvoudig! Net als de bediening overigens. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. De waterkoeler is gemaakt van duurzame kwaliteit roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over deze waterkoeler of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!