• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in kantines, wacht- en werkruimtes én op kantoor

Krachtige compacte koeler

€739,- incl. btw
  • Corrosiebestendig staal
  • Compact formaat
  • Nederlands product

Dankzij het krachtige koelvermogen is deze waterkoeler geschikt voor op kantoor, in kantines of bij u op de werkruimte. De waterkoeler is een inbouwmodel en kan daardoor uitstekend worden ingebouwd in bijvoorbeeld onderkasten. Kijkt u bij onze toebehoren voor een passende kraan of tower voor op bijvoorbeeld het aanrecht. 

Leverbaar in 27 lt/u (8-14 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 32 graden met een intrede watertemperatuur van 10 graden en een afkoeling van 10 graden.

255 x 290 x 380 mm (BxDxH)

Gegalvaniseerd staal

OFFERTE AANVRAGEN?

Inbouwwaterkoeler voor de pieken

Deze waterkoeler met groot vermogen levert uitsluitend plat water, met een temperatuur tussen de 4 en 12 graden. Het koelvermogen van 27 liter per uur maakt dat hij uitermate geschikt is op plekken waar altijd veel vraag is naar koud water of waar regelmatig pieken zijn, zoals in kantines. Deze inbouwwaterkoeler kan al die pieken uitstekend aan!

Duurzame inbouwwaterkoeler

Het materiaal van de behuizing van de waterkoeler is gegalvaniseerd. Dat betekent dat het staal een mooie glans heeft en corrosiebestendig is. De waterkoeler gaat lang mee en vergt nauwelijks onderhoud. Bovendien kunt u zelf eenvoudig de gewenste temperatuur van het water instellen, door middel van de ingebouwde thermostaatknop. Sluit de waterkoeler aan op het waternet en voilà: u geniet altijd van heerlijk gekoeld water.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Er zijn veel eigenschappen om op te letten bij het vinden van de juiste waterkoeler. Ziet u door de bomen het bos niet meer of ontbreekt het u aan tijd om hiernaar te kijken? Dat begrijpen wij bij COOL2CO, daarom kunnen wij u altijd adviseren over de juiste koeloplossing. Want COOL2CO is hét adres voor elke koeloplossing. Neemt u gerust contact met ons op.