• Waterkoelers
  • Dispensers

Inbouwwaterkoeler voor grootschalig gebruik, zoals kantoren, kantines en scholen

Inbouwwaterkoeler met groot vermogen

Prijs
€ 739,00 incl. btw
  • Corrosiebestendig staal
  • Vangt grote pieken op
  • Temperatuur zelf in te stellen

Deze inbouwwaterkoeler is qua koelvermogen de grootste in ons aanbod in inbouwwaterkoelers. Dankzij het grote koelvermogen is deze waterkoeler geschikt voor grootschaliger gebruik, bijvoorbeeld op grotere werkvloeren, op scholen of in grotere kantines. De waterkoeler is een inbouwmodel en kan daardoor uitstekend worden ingebouwd in bijvoorbeeld onderkasten.

290x255x380 mm

Gegalvaniseerd staal

OFFERTE AANVRAGEN?

Inbouwwaterkoeler voor de pieken

Deze waterkoeler met groot vermogen levert uitsluitend plat water, met een temperatuur tussen de 4 en 12 graden. Het koelvermogen van 27 liter per uur maakt dat hij uitermate geschikt is op plekken waar altijd veel vraag is naar koud water of waar regelmatig pieken zijn, zoals in kantines. Deze inbouwwaterkoeler kan al die pieken uitstekend aan!

Duurzame inbouwwaterkoeler

Het materiaal van de behuizing van de waterkoeler is gegalvaniseerd. Dat betekent dat het staal een mooie glans heeft en corrosiebestendig is. De waterkoeler gaat lang mee en vergt nauwelijks onderhoud. Bovendien kun je zelf eenvoudig de gewenste temperatuur van het water instellen, door middel van de ingebouwde thermostaatknop. Sluit de waterkoeler aan op het waternet en voilà: je geniet altijd van heerlijk gekoeld water.

Er zijn veel eigenschappen om op te letten bij het vinden van de juiste waterkoeler voor jou. Zie je door de bomen het bos niet meer of ontbreekt het je aan tijd om hiernaar te kijken? Dat begrijpen wij bij COOL2CO, daarom kunnen wij je altijd adviseren over de juiste koeloplossing. Want COOL2CO is hét adres voor elke koeloplossing.