• Waterkoelers
  • Dispensers

Waterkoelers voor thuis

Hoe fijn is het om thuis altijd heerlijk gekoeld water te hebben? Wanneer je terugkomt van het sporten of op warme dagen is het een ware sensatie om juist op het moment dat je het nodig hebt, een glas gekoeld, fris water te tappen. En dat kan dankzij een compacte, passende waterkoeler voor thuis die je eenvoudig installeert.

Waterkoeler voor thuis van COOL2CO

Bij COOL2CO gaan we altijd voor de perfect passende waterkoeler bij jou thuis. Met een klein, gespecialiseerd team van 6 mensen ontwikkelen wij waterkoelers voor thuis. Maar ook voor waterkoelers op kantoor, de werkplaats of de kantine hebben wij passende oplossingen. Bovendien hebben wij ook voor de horeca waterkoelers die exact voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen.

Een waterkoeler voor thuis:

  • Installeer je eenvoudig
  • Past perfect in keuken- en onderkastjes
  • Biedt gekoeld water wanneer jij het nodig hebt

Compacte waterkoeler voor thuis

Wat maakt onze waterkoelers nu zo geschikt voor bij jou thuis? De kleinschalige waterkoelers van COOL2CO zijn compact van formaat, waardoor ze uitstekend in te bouwen en dus netjes weg te werken zijn. met de ingebouwde temperatuurregelaar bepaal je zelf eenvoudig de temperatuur van het water. Meestal kan dit tussen de 4 en 12 graden. Voor thuis hebben wij de compacte waterkoeler en ook de compacte waterleidingkoeler

Bekijk ons aanbod

 

Eenvoudige installatie

Een waterkoeler voor thuis, dat is zeker de moeite waard. Al is het woord ‘moeite’ hier niet helemaal op zijn plaats. Onze waterkoelers voor thuis zijn namelijk erg eenvoudig te installeren. Dat kan in bijvoorbeeld onder- en keukenkastjes, om de koeler vervolgens aan te sluiten op de kraan (of waterleiding?).

Altijd gekoeld water thuis

De juiste waterkoeler voor thuis vind je bij COOL2CO. Wij ontwikkelen namelijk al jaren duurzame waterkoelers voor thuis, op het werk en voor de horeca. Onze waterkoelers zijn eenvoudig in gebruik, gaan lang mee en vergen minimaal onderhoud. Wil je meer weten over onze waterkoelers voor thuis, of kunnen we je adviseren over de juiste waterkoeler voor jou? Neem contact op!

Meer weten? Neem contact op