• Waterkoelers
  • Dispensers

Voor het koelen van diverse vloeistoffen

Waterbadkoeler met buffervat

Prijs
€ 1995,00 incl. btw
  • Voor diverse vloeistoffen
  • Voorzien van 50 liter tank
  • Temperatuur zelf in te stellen

Op plekken waar regelmatig grote pieken zijn als het gaat om de behoefte aan gekoeld water, is deze waterkoeler met buffervat dé oplossing! En ook voor andere professionele toepassingen zoals in ozongeneratoren, procesinstallaties voor voedingsmiddelen of tijdelijke (drink)watercontainers is deze waterkoeler een uitstekende optie. Deze waterbadkoeler heeft een erg groot koelvermogen en is daarmee en vanwege het buffervat uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

450x490x720 / 840 mm (incl. pomp)

Roestvrijstaal

OFFERTE AANVRAGEN?

Een waterbadkoeler, wat is dat eigenlijk? Een waterbadkoeler kan worden gebruikt voor het koelen van water, maar ook andere vloeistoffen zoals koelvloeistof, frisdranken of bier. Een waterkoeler daarentegen is doorgaans alleen geschikt voor het koelen van water.

Waterbadkoeler voorzien van buffervat

Deze professionele waterbadkoeler is voorzien van een buffervat, waardoor hij in één keer veel gekoeld water kan leveren. Het buffervat is een tank van 50 liter die maakt dat deze waterkoeler constant een hoge prestatie kan leveren. Dit model heeft vergeleken met onze andere waterkoelers een ruim bereik als het gaat om temperatuur. Hij kan namelijk de watertemperatuur regelen van 2 tot 20 graden. De gewenste temperatuur kun je zelf instellen met de elektronische regelaar. Daarnaast heeft het model een enorm koelvermogen, namelijk van 107 liter per uur.

Waterbadkoeler met buffervat en spiralen

Bij deze professionele waterkoeler heb je de mogelijkheid spiralen in het buffervat te laten plaatsen met een roerder of pomp-roerdercombinatie. Op die manier hoef je zelf geen pomp meer op het systeem aan te sluiten om de gekoelde vloeistoffen te laten rondpompen. Zowel direct als indirect kan deze waterkoeler bijna alle soorten vloeistoffen koelen. Water, maar ook bijvoorbeeld bier of zelfs koelvloeistof.

Wat voor vloeistof koeloplossing je ook zoekt, klein- of grootschalig, bij COOL2CO helpen we je aan de juiste oplossing voor jou. We gaan na hoe en waar je het wilt toepassen en kijken op basis daarvan welke eigenschappen van een waterkoeler en dus welke waterkoeler het beste past. Advies nodig over de juiste koeloplossing? Neem contact op, we helpen je graag.