• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in kantines, wacht- en werkruimtes én op kantoor

Hydrazon

vanaf €773,- incl. btw
  • Staand model
  • Touch free mogelijkheid
  • Elegant design

Elegant en stijlvol om in elke omgeving neer te zetten. De Hydrazon is efficiënt in zijn prestaties en eenvoudig in zijn functionaliteit. Het is de perfecte oplossing voor op elk kantoor of werkplek zodat de medewerkers regelmatig en snel water kunnen pakken.  

Verschillende opties beschikbaar in combinaties van kamertemperatuur, koud, bruisend en heet water.

Leverbaar in 15 lt/u (0-5 personen) of 45 lt/u (16-30 personen). 

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

351 x 416 x 1120 mm (BxDxH)

ABS plastic 

OFFERTE AANVRAGEN?

Eenvoudige installatie en bediening

De Hydrazon heeft een moderne uitstraling en de installatie en bediening is eenvoudig. Wist u dat de Hydrazon er ook in ' touch free' is? Hiermee plaatst u uw vinger 1,5 cm voor de knop waarna er eenvoudig koud, kamertemperatuur, bruisend en/of heet water uitkomt. Heeft u liever een compact formaat met de touch free mogelijkheid? Kijkt u dan eens bij de Blusoda

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over de Hydrazon of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!

Ook interressant