• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in kantines, wacht- en werkruimtes én op kantoor

Fontemagna

vanaf €2729,- incl. btw
  • Eenvoudige installatie
  • Krachtig
  • Milieubewust

Deze krachtige koeler past in elke omgeving. Voor een groot gebruik is deze Fontemagna 150 zeer geschikt. Door de dubbele koelspiraal kunt u tot wel 150 liter per uur gekoeld water krijgen.

De Fontemagna glass beschikt over een glazen aanraakscherm wat hem een elegant uiterlijk geeft. In de Fontemagna zijn de plastic onderdelen tot het minimum beperkt wat hem een extra milieubewuste keuze maakt.

Verschillende opties zijn beschikbaar in combinaties van kamertemperatuur, koud, bruisend en heet water.

Leverbaar in 80 lt/u (51-100 personen) en 150 lt/u (101-200 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

De meeste modellen beschikken over portionering waarmee de gedoseerde hoeveelheden kunnen worden aangepast. Verkrijgbaar voor zowel op tafel als staand. 

Fontemagna staand: 520 x 505 x 1450 mm (BxDxH)

Fontemagna compact: 455 x 600 x 512 mm (BxDxH)

Roestvrijstaal met aluminium delen en hoogwaardig glas

OFFERTE AANVRAGEN?

Eenvoudige installatie en bediening

Dankzij de meerzijdige opties is de waterkoeler vrijwel overal in te zetten. De installatie en bediening is eenvoudig. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. De waterkoeler is gemaakt van duurzame kwaliteit roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee.

Door de portionering die op verschillende modellen aanwezig is kunt u gemakkelijk met één druk op de knop een glas, kan of fles vullen. U stelt namelijk de hoeveelheid gemakkelijk zelf af. Hierdoor kunnen uw medewerkers snel en efficiënt drinkwater pakken. 

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over deze waterkoeler of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!