• Waterkoelers
  • Dispensers

Doorstroomkoeler voor professioneel gebruik, zoals mobiele bierkoelers, watertanks of reservoirs

Doorstroomkoeler hoge capaciteit

€1895,- incl. btw
  • Veelzijdige koeloplossing
  • Voor professioneel gebruik
  • Nederlands product

Deze doorstroomkoeler is met een aluminium warmtewisselaar van 20kg en het grote koelvermogen uitstekend voor professioneel gebruik, zoals in waterbuffertanks of ozongenerators. Ondanks het vermogen is de waterkoeler erg compact en uitstekend voor het (indirect) koelen van andere machines, installaties of apparaten.

Leverbaar in 107 lt/u (51-110 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 32 graden met een intrede watertemperatuur van 10 graden en een afkoeling van 10 graden.

340 x 500 x 480 mm (BxDxH)

Aluminium

OFFERTE AANVRAGEN?

Veelzijdige doorstroomkoeler

Deze aluminium doorstroomkoeler kan uitstekend gebruikt worden als waterkoeler, bierkoeler, maar ook als leidingwater- of drinkwaterkoeler. De koeler is dus erg veelzijdig en daarnaast eenvoudig aan te sluiten. Een veelzijdige koeloplossing die weinig onderhoud vergt.

Doorstroomkoeler met hoge koelcapaciteit

De aluminium doorstroomkoeler heeft een koelcapaciteit van maar liefst 107 liter per uur. Dat is relatief hoog en maakt dat er bijvoorbeeld op drukke of warme dagen altijd voldoende gekoeld water beschikbaar is. Waar kleinere waterkoelers bovendien een mechanische thermostaat hebben, is deze doorstroomkoeler voorzien van een elektronische regelaar. Hiermee zijn er meer gewenste parameters in te stellen en zijn de mogelijkheden dus uitgebreider.

Doorstroomkoeler voor professioneel gebruik

Voor bijvoorbeeld procesinstallaties van voedingsmiddelen of tijdelijke (drink)watercontainers is de aluminium doorstroomkoeler ideaal. De koeler heeft bovendien een ruimer bereik als het gaat om temperatuur, vergeleken met de kleinere koelers. Deze bereikt namelijk een gewenste temperatuur van 4 tot 20 graden.

Doorstroomkoeler voor professioneel gebruik? Deze koeler is uitermate geschikt, mede dankzij de vele verschillende mogelijkheden die deze met zich meebrengt. Toch op zoek naar wat kleinschaligere waterkoeler, bijvoorbeeld voor op kantoor of thuis? Bekijk onze kleinschaligere oplossingen. Hoe dan ook is Cool2Co hét adres voor vloeistofkoeling. Wij gaan altijd voor de beste koeloplossing voor u.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Heeft u vragen over onze koeloplossingen of kunt u advies gebruiken? Neem contact met ons op!