• Waterkoelers
  • Dispensers

Inbouwwaterkoeler voor thuis of op de kleine werkvloer

Compacte leidingwaterkoeler, staand

€739,- incl. btw
  • Inbouwmodel
  • Corrosiebestendig staal
  • Nederlands product

Deze compacte waterkoeler is geschikt als leidingwaterkoeler en is een staand model. Daardoor neemt hij qua oppervlakte minder ruimte in vergeleken met liggende modellen. De compacte, staande leidingwaterkoeler is bedoeld als inbouwwaterkoeler. Bijvoorbeeld in koffiemachines of in keukenkastjes.

Leverbaar in 20 lt/u (5-10 personen).

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 32 graden met een intrede watertemperatuur van 10 graden en een afkoeling van 10 graden.

255 x 270 x 380 mm (BxDxH)

Gegalvaniseerd staal

OFFERTE AANVRAGEN?

Waterkoeler voor middelgrootschalig gebruik

De inbouwwaterkoeler heeft een koelcapaciteit van 21 liter per uur, wat deze geschikt maakt voor klein tot middelgroot gebruik, zoals thuis of op een kleine werkvloer. Op zoek naar een kleinschalige waterkoeler? Dan is misschien de compacte waterkoeler ook een goede optie voor u. Voor grootschalig gebruik hebben we ook diverse waterkoelers, bijvoorbeeld de inbouwwaterkoeler met groot vermogen.

Waterkoeler met eenvoudig temperatuurregeling

Waar de meeste van onze waterkoelers aan de binnenzijde een thermostaatknop hebben, heeft de staande compacte leidingwaterkoeler er één aan de buitenzijde. Daardoor regel je eenvoudig de temperatuur tot deze naar wens is. Deze waterkoeler kan het water koelen op een temperatuur tussen de 4 en 12 graden. De waterkoeler is uitsluitend voor plat water.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Heeft u de geschikte waterkoeler gevonden? Super! Vraag een offerte aan en we gaan voor u aan de slag. Bent u er nog niet helemaal over uit en heeft u advies nodig over wat de beste koeloplossing is? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de perfecte koeloplossing te vinden.