• Waterkoelers
  • Dispensers

Inbouwwaterkoeler voor thuis of op de kleine werkvloer

Compacte leidingwaterkoeler, staand

Prijs
€ 739,00 incl. btw
  • Inbouwmodel
  • Kleinschalig gebruik
  • Corrosiebestendig staal

Deze compacte waterkoeler is geschikt als leidingwaterkoeler en is een staand model. Daardoor neemt hij qua oppervlakte weinig ruimte in vergeleken met liggende modellen. De compacte, staande leidingwaterkoeler is bedoeld als inbouwwaterkoeler. Bijvoorbeeld in koffiemachines, maar ook in keukenkastjes.

255x270x380 mm

Gegalvaniseerd staal

OFFERTE AANVRAGEN?

Waterkoeler voor middelgrootschalig gebruik

De inbouwwaterkoeler heeft een koelcapaciteit van 21 liter per uur, wat deze geschikt maakt voor klein tot middelgroot gebruik, zoals thuis of op een kleine werkvloer. Op zoek naar een kleinschalige waterkoeler? Dan is misschien de compacte waterkoeler [link] ook een goede optie voor je. Voor grootschalig gebruik hebben we ook diverse waterkoelers, bijvoorbeeld de inbouwwaterkoeler met groot vermogen.

Waterkoeler met eenvoudig temperatuurregeling

Waar de meeste van onze waterkoelers aan de binnenzijde een thermostaatknop hebben, heeft de staande compacte leidingwaterkoeler er één aan de buitenzijde. Daardoor regel je eenvoudig de temperatuur tot deze naar wens is. Deze waterkoeler kan het water koelen op een temperatuur tussen de 4 en 12 graden. De waterkoeler is uitsluitend voor plat water.

Heb je de geschikte waterkoeler gevonden? Super! Vraag een offerte aan en we gaan voor je aan de slag. Advies nodig over wat voor jou de beste koeloplossing is? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je de perfecte koeloplossing te vinden.