• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in kantines, wacht- en werkruimtes én horeca

Animo OptiCool TS waterkoeler

Prijs
€ 1195,00 incl. btw
  • Compact formaat
  • Eenvoudige installatie
  • Effectief filter

Een verkoelende dorstlesser, daar zijn we allemaal wel eens aan toe. De OptiCool TS waterkoeler zorgt op kantoor, in de wachtruimte, in het sportcentrum én in de horeca altijd voor heerlijk zuiver en koel drinkwater. Binnen 2,5 seconden heb je een koel glas water. En ook een verkoelende fles of kan water is geen probleem!

226 x 490 x 580 mm

Hoogwaardig roestvrijstaal

OFFERTE AANVRAGEN?

Waterkoeler voor zuiver water zonder bijsmaak

De OptiCool TS waterkoeler sluit je eenvoudig aan op de waterleiding. Daardoor is een glas, kan of fles gekoeld water een kwestie van één druk op de knop. Door middel van een ingebouwd aluminium blok wordt het water direct gekoeld, met minimale invloeden van buitenaf. Het filter haalt alle chloorresten en andere bijsmaken uit het water. Daardoor is de kwaliteit van het water altijd optimaal.

Waterkoeler voor het vullen van flesjes, kannen én glazen

Voor het vullen van kannen en flesjes, maar ook voor het vullen van een glas is de OptiCool TS waterkoeler ideaal. Er is genoeg ruimte onder de dispenser voor een flesje of kan en dankzij het opklapplateau kun je er ook op de juiste hoogte een glas onder zetten. Waterflessen aanschaffen, tillen en niet te vergeten: opslaan, dat hoeft nu niet meer!

Eenvoudige installatie en bediening

Dankzij het compacte formaat is de waterkoeler vrijwel overal in te zetten, want installatie is eenvoudig! Net als de bediening overigens. De watertemperatuur stel je zelf gemakkelijk in tussen de 2 en 12 graden. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. De waterkoeler is gemaakt van duurzame kwaliteit roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee.

Compact formaat

Een glas, kan of fles is dus met de OptiCool TS waterkoeler snel gevuld met zuiver, fris water. Met een compact formaat, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening is de waterkoeler vrijwel overal te gebruiken. Van (sport)kantines tot werk- en wachtruimtes. En ook voor de horeca is deze waterkoeler een uitstekende oplossing voor het snel verkrijgen van zuiver en fris drinkwater!

Wil je meer weten over deze waterkoeler of advies over de beste koeloplossing voor jou? Neem contact op!