• Waterkoelers
  • Dispensers

Perfect in kantines, wacht- en werkruimtes én horeca

Animo OptiCool TS waterkoeler

€999,- incl. btw
  • Compact formaat
  • Eenvoudige installatie
  • Nederlands product

Een verkoelende dorstlesser, daar zijn we allemaal wel eens aan toe. De OptiCool TS waterkoeler zorgt op kantoor, in de wachtruimte, in het sportcentrum én in de horeca altijd voor heerlijk zuiver en koel drinkwater. Binnen 2,5 seconden heb je een koel glas water. En ook een verkoelende fles of kan water is geen probleem!

Leverbaar in 18 lt/u (0-7 personen). 

De opgegeven capaciteit (lt/u) is gemeten bij een omgevingstemperatuur van 25 graden met een intrede watertemperatuur van 20 graden en een afkoeling van 10 graden.

226 x 490 x 580 mm (BxDxH)

Hoogwaardig roestvrijstaal

OFFERTE AANVRAGEN?

Waterkoeler voor zuiver water zonder bijsmaak

De OptiCool TS waterkoeler sluit u eenvoudig aan op de waterleiding. Daardoor is een glas, kan of fles gekoeld water een kwestie van één druk op de knop. Door middel van een ingebouwd aluminium blok wordt het water direct gekoeld, met minimale invloeden van buitenaf. Het filter haalt alle chloorresten en andere bijsmaken uit het water. Daardoor is de kwaliteit van het water altijd optimaal.

Waterkoeler voor het vullen van flesjes, kannen én glazen

Voor het vullen van kannen en flesjes, maar ook voor het vullen van een glas is de OptiCool TS waterkoeler ideaal. Er is genoeg ruimte onder de dispenser en dankzij het opklapplateau kunt u er ook op de juiste hoogte een glas onder zetten. 

Eenvoudige installatie en bediening

Dankzij het compacte formaat is de waterkoeler vrijwel overal in te zetten, want installatie is eenvoudig! Net als de bediening overigens. De watertemperatuur stelt u zelf gemakkelijk in tussen de 2 en 12 graden. Bovendien vergt deze drinkwaterkoeler maar weinig onderhoud. De waterkoeler is gemaakt van duurzame kwaliteit roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee.

Maak indruk op uw klanten en medewerkers met op maat gemaakte waterflessen, voorzien van uw eigen bedrijfslogo.Vergeet niet om een aansluitset mee te bestellen voor een complete set-up van uw waterkoeler. Ontdek de mogelijkheden op onze website voor meer informatie!

Wilt u meer weten over deze waterkoeler of advies over de beste koeloplossing? Neem contact met ons op!