• Waterkoelers
  • Dispensers

Waterkoeler voor watertap in de horeca

Water bij de wijn doen? Goed idee, maar wel lekker gekoeld water, of een ander drankje in het geval van een waterbadkoeler. Met een waterkoeler voor de watertap in de horeca schenk je je gasten altijd een heerlijk fris, koel glas water in. Of natuurlijk een karaf. Schenk je écht fris water dankzij een COOL2CO waterkoeler, dan verlaten je gasten de café, restaurant of andere horecagelegenheid vast en zeker met volle tevredenheid.

Waterkoeler voor watertap in de horeca afbeelding

Waterkoeler voor de watertap in de horeca? COOL2CO!

Een waterkoeler op de watertap in de horeca, daarvoor zit je bij COOL2CO helemaal goed. Watertap of een andere manier van glazen, flessen en karaffen vullen… COOL2CO heeft altijd de juiste koeloplossing voor de horeca. Onze waterkoelers voor grootschalig gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en vergen weinig onderhoud. Onze vakmensen ontwikkelen en zetten onze waterkoelers zelf in elkaar en kunnen je er daardoor ook alles over vertellen en je adviseren.

COOL2CO’s waterkoeler voor de horeca:

  • Is gebruiksvriendelijk
  • Past bij het gebruik in jouw zaak
  • Is kwalitatief hoogwaardig

Bekijk ons aanbod

Waterkoelers voor de horeca, naar jouw wens

De waterkoelers van COOL2CO zijn naast kwalitatief goed, ook eenvoudig in gebruik. Je installeert ze eenvoudig en stelt in een handomdraai de gewenste temperatuur van het water in . En ook voor andere dranken zoals frisdrank of bier heeft COOL2CO een passende koeloplossing. Zo kun je met de waterbadkoeler met buffervat allerlei dranken eenvoudig koelen. Deze is voor grootschalig, professioneel gebruik geschikt, net als de doorstroomkoeler met hoge capaciteit. Daarmee is deze ideaal voor horecagelegenheden, waar in korte tijd veel vraag is naar gekoelde dranken. Veelzijdige koeloplossingen van hoogwaardige kwaliteit!

Minimale inname van ruimte

Een kleine kroeg, een opgebouwde bar op een evenement, een groot restaurant… voor elke horecagelegenheid hebben wij dé koeloplossing, passend bij de gebruiksintensiteit. Ga je voor een inbouwmodel of een losstaande? Wij hebben koelers die uitstekend in te bouwen zijn in onderkasten of bijvoorbeeld onder de bar, zodat jouw barpersoneel de ruimte heeft en alle pieken makkelijk aankan.

Doordat wij onze waterkoelers zelf ontwikkelen, kunnen wij je hier ook alles over vertellen en je adviseren over de juiste koeloplossing in jouw zaak. Of het gaat om een waterkoeler voor de watertap van je horecagelegenheid of voor andere doeleinden of dranken… samen met ons vind je de perfecte waterkoeler. Want als het al niet in ons assortiment op de website te vinden is, is het wel bij één van onze partners te vinden! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op