• Waterkoelers
  • Dispensers

Waterkoeler op kantoor

Waar mensen werken… is regelmatig een verkoelende dorstlesser nodig. Met een waterkoeler op kantoor zorg je ervoor dat je collega’s scherp en productief blijven, doordat ze zo nu en dan een glas gekoeld, fris water drinken.

Waterkoeler op kantoor afbeelding

Waterkoeler op kantoor: ruim aanbod

COOL2CO heeft een ruim aanbod aan waterkoelers voor op kantoor. Groot- of kleinschalig gebruik, voor iedereen hebben wij de juiste koeloplossing. Wij ontwikkelen onze waterkoelers zelf, met een klein gespecialiseerd team. Daardoor kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen. Niet alleen voor op kantoor, maar ook voor thuis en de horeca hebben wij passende koeloplossingen van hoogwaardige kwaliteit.

Een perfect passende waterkoeler op kantoor

Zoals we al aangeven, hebben wij een breed aanbod aan waterkoelers voor kantoor. Deze zijn geschikt in werkruimtes zoals kantoren, maar ook voor wachtruimtes, kantines of werkplaatsen. Heb je minder dan 10 medewerkers die gebruik maken van de waterkoeler, dan volstaat een compacte waterkoeler met klein vermogen waarschijnlijk al. Heb je veel collega’s die graag een fris glas water pakken of zijn er bijvoorbeeld pieken in gebruik, zoals in kantines, dan heb je wellicht een groter vermogen nodig.

Voor kleinschalig gebruik op kantoor is de RVS drinkwaterkoeler, Animo OptiCool, de compacte waterkoeler of de compacte leidingwaterkoeler waarschijnlijk een goede optie. Voor grootschaliger gebruik is de kans groot dat de grote inbouwwaterkoeler geschikt is.

Bekijk ons aanbod

COOL2CO’s waterkoelers voor kantoor zijn:

  • Aangepast op het gebruik
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Eenvoudig in installatie en gebruik

Waterkoeler of waterdispenser op kantoor

Een waterkoeler op kantoor zorgt voor verfrissing wanneer dat nodig is. Daarmee kan de productiviteit van je collega’s aanzienlijk omhoog gaan. Een waterkoeler op kantoor kan worden ingebouwd in onder- en keukenkasten, waarna je hem eenvoudig aansluit op de kraan. Liever of ook gekoeld water uit je koffiemachine halen? Dat kan! Je sluit hem in een handomdraai aan. Zo heb je direct heerlijk koel water. Een waterkoeler kunnen we ook leveren met een strak ogende waterdispenser. Deze plaats je op een kastje of aanrecht en zo heb je met één druk op de knop een verfrissend glas water. Op kantoor, op de werkplaats, in de wachtruimte of in de kantine.

COOL2CO is hét adres voor waterkoelers op kantoor, maar ook voor thuis en voor de horeca hebben wij passende koeloplossingen. Voor groot- en kleinschalig gebruik ontwikkelen én assembleren wij waterkoelers van hoogwaardige kwaliteit. Dat doen wij met een klein team van vakspecialisten. Kunnen we je helpen met het selecteren van de juiste waterkoeler voor jouw kantoor? Neem gerust contact op!

Meer weten? Neem contact op