• Waterkoelers
  • Dispensers

Waarom kiezen voor COOL2CO?

Waarom je zou moeten kiezen voor een waterkoeler van COOL2CO? Onder meer door onze selectie van alleen de beste waterkoelers. Maar er is meer! We leggen het je graag uit.

Alleen de beste waterkoelers

Wereldwijd bestaat er een enorm aanbod aan waterkoelers en accessoires. De ene koeler is degelijk en eenvoudig, de andere high-tech met veel gadgets en tools. De uitstraling zegt echter weinig over de interne kwaliteit van de koeltechniek. Daarnaast geldt er wereldwijd verschillende wet- en regelgeving als het gaat om de productie van waterkoelers. Door onze kennis en hoge eisen selecteren wij alleen de beste koelers. Hierdoor bent je altijd verzekerd van kwalitatieve koelers. Daarnaast selecteren wij koelers met een diversiteit aan mogelijkheden, zodat er altijd een koeler is die precies past bij jouw wensen. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Waterkoelers vergelijken: zo doe je dat

Het koelvermogen is een belangrijke eigenschap van de waterkoeler die aangeeft hoeveel gekoeld water deze kan leveren binnen een tijdsbestek. Online kun je vaak alleen het koelvermogen van koelers vergelijken door te kijken naar het aantal liters per uur gekoeld water. Helaas geeft dit slechts 1 stuk van de puzzel, omdat dit slechts 1 van de 3 belangrijke gegevens is om het koelvermogen van verschillende waterkoelers te vergelijken. Je moet namelijk ook weten om hoeveel graden afkoeling (ΔK) het gaat. Is er gerekend met 5, 10 of 20 graden afkoelingen? 100 liter per uur bij 5 ΔK is namelijk hetzelfde als 50 liter per uur bij 10 ΔK. En bij welke omgevingstemperatuur zijn deze waarden gemeten? Een koeler die in een omgevingstemperatuur staat van 32 ºC heeft er een stuk meer moeite mee om water te koelen en warmte af te geven aan de omgeving dan een koeler die bij 20 ºC staat te draaien. Bij COOL2CO begrijpen wij dat het daardoor soms moeilijk te vergelijken is voor je. Daarom zetten wij alles overzichtelijk voor je op een rijtje en geven we je graag advies.

Waterkoeler_thuis

Altijd verzekerd van een goede prijs en uitstekende kwaliteit

Er zijn veel groothandels en aanbieders van waterkoelers en accessoires. Waarin wij ons onderscheiden van de rest is een eerlijke prijs, gewaarborgde kwaliteit en uitstekende nazorg. Door onze oorsprong als fabrikant weten wij als geen ander wat een goede prijs is. Uiteraard kunnen wij de producten van Van West Koeltechniek bv zeer scherp aanbieden en ook die van andere producenten bieden wij aan tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast is de kwaliteit voor ons van groot belang. Wij controleren en testen daarom alle producten uit ons assortiment uitvoerig. Wij weten als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is en welke maatstaven de waterkoelers en accessoires moeten voldoen. Wij zijn geen groothandel die eenvoudig dozen schuift, maar een partij waarbij je altijd verzekerd bent van kwaliteit.

En als laatste staan wij altijd voor je klaar in het geval dat je toch nog vragen hebt. Wij zijn pas tevreden als je volledig naar wens kunt genieten van de producten zoals je dat voor ogen had.

Voor meer informatie of advies ben je natuurlijk altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek.

Meer weten? Neem contact op