• Waterkoelers
  • Dispensers

Even voorstellen

COOL2CO is een afsplitsing van Van West Koeltechniek bv. Van West Koeltechniek richt zich voornamelijk op seriematige productie en levert producten aan bedrijven in de maakindustrie.

Het werd ons echter steeds duidelijker dat er ook een sterke vraag naar kleinere aantallen vanuit zakelijke en particuliere eindgebruikers is. Om ook de particulier en de (zakelijke) eindgebruiker te kunnen bedienen, is COOL2CO in het leven geroepen. Hierdoor kan Van West Koeltechniek zich blijven focussen op seriematige productie voor bedrijven in de maakindustrie en kan COOL2CO zich focussen op de eindgebruikers, zowel zakelijk als particulier.

Uitgebreid assortiment

COOL2CO heeft een groot assortiment waterkoelers Daardoor kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Naast de koelers van Van West Koeltechniek bieden wij ook alternatieve koelers en accessoires aan. Door onze kennis en kritische opstelling selecteren wij alleen de beste producten die wereldwijd beschikbaar zijn. COOL2CO is daarom dé plek waar je terecht kunt voor de beste koelers en accessoires die daarbij horen. Staat er iets nog niet tussen op de website? Dan gaan wij ons best doen om binnen ons netwerk voor u op zoek te gaan naar het meest geschikte product. Zo kunnen wij u hoe dan ook de beste koeloplossing bieden.

vanwestkoeltechniek-f1

Luke Blauw: oprichter COOL2CO

“Als DGA bij Van West Koeltechniek bv heb ik veel ervaring opgedaan binnen de koeltechniek. Ik nam Van West Koeltechniek over van mijn vader in 2020, die het daarvoor heeft overgenomen van de familie Van West. Ik merkte al snel dat er een sterke vraag is naar gekoeld water vanuit particulieren en zakelijke eindegebruikers. Waar mijn vader zich altijd sterk bleef focussen op de bedrijven en maakindustrie, heb ik nu een tak opgericht om ook deze doelgroep te bedienen. Vanuit ervaring weet ik dat er een enorm wereldwijd aanbod is aan waterkoelers en accessoires. Hierdoor is het soms lastig om de juiste keuze te maken in dit enorme aanbod. En daar help ik of een van mijn collega’s je dan ook graag bij. Je kunt altijd bellen voor eerlijk en vrijblijvend advies.”

Meer weten? Neem contact op